Montering af inventar

Vi er behjælpelig med montering af inventar

Hos PFC Byg & Montage er vi behjælpelige med mange forskellige facetter indenfor tømrerfaget. Dette gælder også montering af inventar og vi giver gerne et uforpligtende tilbud til dig!

Fortæl os hvilken type du skal have monteret, så laver vi et godt tilbud til dig. Vi har blandt andet erfaring indenfor montering af:

  • Butiksinventar
  • Kontorinventar
  • Køkkeninventar
  • Reoler
  • Skabssystemer
  • Baderumsinventar
  • Og meget mere!

Se eksempler på udført arbejde her

Montering af inventar – Her har vi stor erfaring

Mangler du hjælp til opsætning af inventar i Silkeborg eller omegn? Vi har stor erfaring i at montering af inventar. Uanset type af inventar er vi behjælpelige. Vi monterer inventar indenfor mange brancher, heriblandt butikker, hoteller, kontorer, showrooms, tankstationer og byggemarkeder. Vi tilbyder stort set alle former for snedker- og tømrerarbejde og her er ingen opgave for stor eller lille. Det giver rigtig god mening at søge professionel hjælp ved montering af inventar. Hos os kan du forvente at monteringen foregår upåklageligt, med en høj sans for detalje og altid med en høj kvalitetssikring.

Læs mere om os her

Brug os til montering af inventar

Kontakt os gerne via telefon på +45 22 88 46 06 eller skriv til pfcmontage@gmail.com, så finder vi sammen den bedste løsning til dig.

Vi sørger altid for at levere eksklusivt inventar af kvalitetsmaterialer, så vores kunder får et flot og brugbart reultat. Dertil leverer vi et solidt håndværk med øje for detaljer og det samlede billede, når vi monterer inventar hos kunder. Vi er først tilfredse når kunderne er det!

Få et godt tilbud på montering af inventar

Udfyld formularen, og modtag et godt tilbud på din næste opgave vedr. montering af inventar i Silkeborg eller omegn!

=
Montering af inventar