Vinduesudskiftning

Står du og skal du have udskiftet dine vinduer eller måske en dør? Så kan vi med garanti hjælpe dig. Vi er et professionelt tømrerfirma med mange år i faget, det har gjort, at vi har en bred vifte af kompetencer og kan dermed udføre mange typer opgaver.


Udskiftning af vinduer

Der kan være flere grunde til at en udskiftning kan være en god ide f.eks. Det er ofte råd i træværket, kondensvand og træk, der indikerer på slidte vinduer og døre. At få udskiftet vinduer kan virke for mange som en uoverskuelig opgave. Det er der vi kommer ind i billedet, vi står vi for udskiftning og montering af dine vinduer og døre. Uanset hvilke mål jeres vinduer og døre skal være i, så hjælper vi dig, med at finde en løsning, der passer til dine ønsker og behov, som du bliver glad for i mange år fremover.
 

Kontakt os

Hvis du overvejer at få udskiftet og monteret vinduer eller har du spørgsmål til det, så tøv ikke med at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig, så lad os høre om dine ideer, og vi kommer med et uforpligtende tilbud. Vi har også en kontaktformular, som du er velkommen til at udfylde. Du er også meget velkommen til at ringe ind til os på telefon 22 88 46 06 eller ved at sende en mail til os pfcmontage@gmail.com. Vi glæder os til at høre fra dig.