Tømrer i Silkeborg og omegn

Søger du en professionel tømrer i Silkeborg, Aarhus, Herning og omegn? Så kontakt PFC Byg & Montage allerede i dag, og lad os hjælpe dig med en skræddersyet løsning i topkvalitet. 

Med mange års erfaring indenfor diverse tømreropgaver, kan vi både klare det simple og det mere komplicerede byggeri. 
Vi bygger altså i alle størrelser. Fra vinduer der skal sættes i hos private, til komplicerede tagkonstruktioner på større byggesager til erhverv. Om det gælder nybyggeri, energiforbedring på eksisterende bygninger, renovering eller noget helt andet, så er PFC Byg & Montage klar til at påtage sig opgaven.

Ring i dag for et godt tilbud

Vi udfører stort set alt tømrerarbejde

Nogle af de opgaver vi udfører er bl.a. følgende:

Tømrerfirma med +20 års erfaring 

Som din samarbejdspartner, kan du forvente at blive mødt af erfarne og kompetente håndværkere. Vi har + 20 års erfaring med forskellige typer af montage- og tømrerarbejde, og derfor kan du trygt overlade dit projekt i vores hænder.

Vi sætter altid en ære i at udføre arbejdet i højeste kvalitet, og derfor går vi aldrig på kompromis hverken med vores håndværk, maskiner, udstyr eller de materialer vi anvender. 

Brug for en tømrer i Silkeborg, Aarhus, Herning eller omegn?

Har du brug for en pålidelig tømrer til en større eller mindre opgave? Så kontakt os allerede i dag på 22 88 46 06 eller mail pfcmontage@gmail.com, og fortæl os om hvilke ideer og krav du har til den næste opgave. Så snart vi ved mere om hvad du ønsker, kan vi udarbejde en skræddersyet løsning til dig. 

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål, eller blot ønsker yderligere information omkring vores service. 

Vi ser frem til at høre fra dig 

Kontakt os og hør mere