Montering af trægulve

Vi monterer dit nye trægulv

Vi har mange års erfaring indenfor montering af trægulve og vi tilbyder som altid vores service til både private samt erhverv. Skulle du have mod på at give dig i kast med dit nye trægulv selv, har vi lavet en liste med ting du skal være opmærksom på.

Hvorfor vælge montering af trægulve?

Trægulve er som oftest en smuk løsning, som passer til de fleste lokaler. Det kan sætte stemningen for rummet, samt være medvirkende til at skabe lys og følelsen af kvalitet. Der findes dog mange forskellige træsorter, som hver især kræver en løsning som er tilpasset rummet. Disse udfordringer vil vi gerne forebygge ved at gøre tingene klar inden en evt. påbegyndelse.

Sikring inden dit køb af trægulv

Du skal altid sikre dig at dit nye trægulv er klimastabilt og egner sig til det danske vejr som er meget afvekslende. Vores fugtighed i Danmark svinger voldsomt mellem årstiderne og det får naturligt nok, træet til at udvide sig, samt trække sig sammen. Er du ikke opmærksom på dette, risikerer du at gulvet slår sprækker elle revner.

Vær også opmærksom på om dit nye træ er vokset fra fabrikken. Er samlingerne ikke vokset, oplever du ofte et gulv som knirker. Og det er irriterende!

Hvordan er dit undergulv?

Standen på undergulvet påvirker naturligt nok det trægulv som du monterer ovenpå. Vær derfor opmærksom på om undergulvet overhovedet egner sig til at montere trægulv ovenpå. Er her skævheder, eller kommer her fugt kan det have store konsekvenser af dit trægulv. Det kan være en idé til dig, at få en fagmand til at udføre en fugttest inden montering af trægulve.

Få et godt tilbud på montering af trægulve

Udfyld formularen, og modtag et godt tilbud på din næste opgave vedr. gulvarbejde!

montering af trægulve

Montering af trægulve

Når det er tid til at montering af trægulve, så vær opmærksom på følgende:

Hvor stort er rummet?
Mål dit rum op, så du ved hvor meget du skal købe til montering af trægulv.

Er undergulvet fugtigt?
Sikre dig at her ikke er fugt i undergulvet, som kan skade trægulvet. Det kræver oftest specialudstyr.

Er gulvet plant?
Krav til montering af trægulve og generelt set alle gulve, er at gulvet skal ligge plant. Normalt regnes der ved planhed + / – 2 mm. på et 2 m. retholt.

Damp/fugtspærre
Stort set alle typer af laminat samt trægulve kræver at der anvendes en dampspærre på alle ikke organiske underlag.

Kontakt PFC Byg & Montage for montering af trægulve

Med vores mangeårige erfaring indenfor trægulve, kan vi hurtigt give dig de rigtige råd til hvad du skal være opmærksom på ved montering af trægulve.

Vi yder professionel hjælp til dig og dine gulve og vejleder dig i hvilken type gulve der funktions- og stilmæssigt passer i din bolig.