Montering af trægulve

Vi sørger for montering af trægulve

Vi har mange års erfaring indenfor montering af trægulve og vi tilbyder som altid vores service til både private samt erhverv, der har brug for et nyt gulv.

Skulle du have mod på at give dig i kast med at gøre det selv, har vi her lavet en liste med ting du skal være opmærksom på. Her kan du læse lidt om vores virksomhed og hvad vi står for. 

Hvorfor montering af trægulve?

Trægulve er som oftest en smuk løsning, som kan monteres i de fleste lokaler. Denne type gulve kan sætte stemningen for rummet, samt være medvirkende til at skabe lys og følelsen af kvalitet.

Der findes dog mange forskellige træsorter, som hver især kræver en monteringsløsning som er tilpasset rummet. Disse udfordringer vil vi gerne forebygge ved at gøre tingene klart inden en evt. påbegyndelse. Se vores referencer her. 

Et trægulv ser naturligt ud og har derfor en pæn udstråling. Dog er der en del faktorer, du bør overveje før du tager nogle valg. Nedenfor vil vi forklare hvad du skal være særligt opmærksom på, og hvilke beslutninger du bør tage før påbegyndelse at et nyt gulv.

Før du køber et trægulv skal du tjekke om det er lavet med omtanke på det danske vejr – fugtigheden varierer meget i de forskellige måneder på året, hvilket kan have en negativ effekt på gulve der ikke er lavet til det danske vejr (de revner eller sprækker måske).

Du skal også sikre at alle samlinger i gulvet er blevet vokset, så du sikrer dig at det ikke vil knirke.

Klik her eller her for en how-to video

Sikring inden dit køb af trægulve

Du skal altid sikre dig at dit nye trægulv er klimastabilt og egner sig til det danske vejr, som er meget afvekslende.

Vores fugtighed i Danmark svinger voldsomt mellem årstiderne og det får naturligt nok, træet til at udvide sig, samt trække sig sammen.

Er du ikke opmærksom på dette, risikerer du at gulvet slår sprækker elle revner.

Vær også opmærksom på om dit nye træ er vokset fra fabrikken. Er samlingerne ikke vokset, oplever du ofte et gulv som knirker. Og det er irriterende!

Hvis du er i tivl om hvilken type gulv, du vil have, har vi her lavet en liste over de typer gulv vi lægger.

Hvordan er dit undergulv?

Standen på undergulvet påvirker naturligt nok det trægulv som du monterer ovenpå. Vær derfor opmærksom på om undergulvet overhovedet egner sig til montering af trægulv ovenpå.

Er her skævheder, eller kommer her fugt kan det have store konsekvenser af dit trægulv. Det kan være en idé til dig, at få en fagmand til at udføre en fugttest inden monteringen.

Ved interesse kan vi kontaktes via dette link.

Montering af trægulve

Når det er tid til at montering af trægulve, så vær opmærksom på følgende:

Hvor stort er rummet?

Mål dit rum op, så du ved hvor meget du skal købe til montering af trægulv.

Er undergulvet fugtigt?

Sikre dig at her ikke er fugt i undergulvet, som kan skade trægulvet. Det kræver oftest specialudstyr.

Er gulvet plant?

Krav til montering af gulve og generelt set alle gulve, er at gulvet skal ligge plant. Normalt regnes der ved planhed + / – 2 mm. på et 2 m. retholt.

Damp/fugtspærre

Stort set alle typer af laminat samt træ kræver at der anvendes en dampspærre på alle ikke organiske underlag.

Kontakt PFC Byg & Montage for montering af trægulve

Med vores mangeårige erfaring indenfor gulve, kan vi hurtigt give dig de rigtige råd til hvad du skal være opmærksom på.

Vi yder professionel hjælp til dig og dine gulve og vejleder dig i hvilken type gulve der funktions- og stilmæssigt passer i din bolig.

Få et godt tilbud på montering af trægulve

Udfyld formularen, og modtag et godt tilbud på din næste opgave vedr. montering af trægulve !

=
montering af trægulve
montering af trægulve inventar
montering af trægulve
montering af trægulve
montering af trægulve
montering af trægulve