Firmaprofil

Kvalitets-
arbejde

Vi er din kvalitetsbevidste og kompetente samarbejds­partner, som er klar til dit næste byggeprojekt.

Leverer
til tiden

Hos os kan du være sikker på at vi altid leverer til tiden, til den rigtige pris og til kundes absolutte tilfredshed

Overholder
aftaler

Vi leverer kvalitetshåndværk, overholder aftaler, rydder pænt op efter os, hvilket vi lykkes godt med.

Om os

PFC Byg & Montage er et montagefirma med mere end 20 års erfaring med professionelt montage arbejde. Det betaler du ikke ekstra for. Når du ønsker topprofessionelt arbejde ved montering af inventar, isætning af døre eller vinduer, lægning af tag eller trægulve – også gerne i sportshaller – så er PFC Byg & Montage din professionelle samarbejdspartner.

Dit færdige resultat er vores første prioritet. Derfor vil vi aldrig gå på kompromis med kvaliteten, uanset om det drejer sig om maskiner og udstyr, vore medarbejdere eller de materialer vi anvender. Din fulde tilfredshed er vores vigtigste produkt.

HISTORIEN BAG PFC MONTAGE OG BYG

Virksomheden er startet af Poul Christoffersen, som samlet har mere end 20 års erfaring i branchen. Inden virksomhedens start tilbage i 2010, arbejdede Poul Christoffersen som montør for Virklund Sport i mere end 10 år. Her arbejdede han med montage af sportsgulve, multibaner, udendørs belægninger samt løsninger til både skoler, haller og institutioner.

Virklund Sport er en af Danmarks største leverandører af idrætsudstyr og tilbehør til sportshalller og omklædningsrum o.l.

For at arbejde som montør for Virklund Sport stilles der store krav til professionel viden og ekspertise. PFC Byg & Montage er fortsat fast montør for Virklund Sport, som er en af virksomhedens største kunder.

Med årene har firmaet PFC Byg & Montage vokset sig større og stærkere. Det betyder at opgavelisterne er udvidet til at dække mange flere forskellige typer af opgaver for både private- og erhvervskunder.

PFC montage beskæftiger nu 5 erfarne håndværkere.